Telepizza ha culminat el seu retorn a la Borsa amb una forta caiguda de gairebé el 20%, després de 10 anys allunyada del parquet madrileny, en tancar la jornada a un preu de 6,2 euros per acció, enfront del de 7,75 euros que la companyia va fixar per tornar al mercat.

En concret, la cadena de restauració va iniciar la seva tornada a la cotització amb un descens del 9,8% a les 11.30 hores que va ser aguditzant segons avançava la jornada fins desplomar-se un 20%, en una de les pitjors sortides a borsa dels últims 25 anys.

Respecte a aquesta freda acollida pels inversors, el president de la cadena de restauració, Pablo Juantegui, ha preferit ser caut. "No ens podem anar fixant en la cotització dia a dia, perquè tenim un pla de desenvolupament molt potent, amb el qual podem retribuir l'accionista molt bé", ha subratllat després de l'habitual toc de campana.

La cadena de restauració retorna d'aquesta manera al parquet gairebé deu anys després de la seva exclusió en 2007, amb una capitalització borsària inicial d'aproximadament 780.600.000 d'euros.

Telepizza ha anunciat la intenció de retribuir als accionistes que han confiat en la cadena de restauració amb un dividend en dos anys, segons ha revelat Juantegui.

"A curt termini creiem que com millor podem retribuir l'accionista és amb el creixement de la companyia en vendes i benefici. Al mig termini, entre un any i any i mig ens quedarem sense deute i en dos anys és el moment de pensar en el dividend ", ha revelat el directiu.