El president del govern, Mariano Rajoy; el de la Generalitat, Carles Puigdemont; i els líders del PSOE, Pedro Sánchez; Podem, Pablo Iglesias, i Ciutadans, Albert Rivera, participaran en la 32a Reunió del Cercle d'Economia de Sitges.

"Política, empresa i societat davant els reptes del segle XXI" serà el títol d'aquesta cita econòmica, una de les més destacades del país, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de maig a Sitges, un mes abans de les pròximes eleccions generals i a les portes de la campanya electoral, per la qual cosa tindrà aquest any un marcat contingut polític.

Rajoy serà l'encarregat de clausurar les jornades dissabte dia 28 al migdia, mentre que Puigdemont les inaugurarà dijous a la tarda com a President de la Generalitat. La sessió inaugural també inclourà l'assistència d'un polític que s'estrena en aquest fòrum, com és el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i després de la seva intervenció prendrà la paraula davant l'auditori, eminentment empresarial, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que dóna suport a la llista de confluència catalana de Podem.

La jornada de divendres 27 tindrà el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, així com el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Oriol Junqueras, i el president de Ciutadans, Albert Rivera, segons el programa de la reunió que va fer ahir públic el Cercle d'Economia. A la trobada també hi seran altres noms destacats de la política catalana i espanyola, com el ministre d'Economia i Competitivitat en funcions, Luis de Guindos; el portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, i el ministre d'Afers Estrangers i de Cooperació en funcions, José Manuel García-Margallo. El lobby barceloní, que presideix Antón Costas, oferirà un ampli programa de conferències i sessions en les quals participaran destacats representants del sector econòmic nacional i internacional. Entre els directius que han confirmat la seva assistència hi ha el president de la Immobiliària Colonial, Juan José Brugera, i el conseller delegat de Volotea, Carlos Muñoz; entre d'altres.