Set empreses del Bages estudien internacionalitzar-se amb CaixaBank i la Cambra

La iniciativa ha permeès mantenir 113 entrevistes i formació sobre més de 50 països

07.05.2016 | 07:41

CaixaBank ha impulsat l'organització de la Jornada "Porta a l'Exterior" per donar assessorament a més de 80 empreses catalanes interessades a potenciar la seva dimensió internacional. En la iniciativa han participat un total de 7 empreses del Bages, que busquen com obrir nous mercats per al seu negoci.

Els directors de les oficines de representació i de les sucursals internacionals, juntament amb l'equip d'especialistes de comerç exterior de l'entitat financera, han ofert una sessió a la Cambra de Comerç de Barcelona amb l'objectiu d'assessorar les empreses sobre nous mercats als quals dirigir l'exportació i com orientar els projectes internacionals. La iniciativa ha permès mantenir 113 entrevistes i formació personalitzada sobre més de 50 països.

L'entitat financera ha impulsat aquestes jornades per novè any consecutiu. Aquesta edició és la que ha aconseguit un major nombre d'assistents, tant en nombre d'empreses com en la quantitat de mercats sobre els quals s'ofereix informació i assessorament, segons informa l'entitat bancària presidida pel manresà Isidre Fainé.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema