Reflexionar sobre la necessitat de desenvolupar projectes econòmics basats en valors ètics i solidaris és l'objectiu de la xerrada que pronunciarà l'economista i coordinador de la cooperativa Coop 57, Ramon Pascual, en la tercera ponència del Fòrum del Talent Solsona i Cardona, que se celebrarà el proper dimecres, a les 8 del vespre, al Centre Cívic / Casal de Joves de Cardona.

Sota l'enunciat "Models financers alternatius", s'explicaran casos d'èxit de l'anomenada economia social, com són la banca ètica o les cooperatives de treballadors.

Ramon Pascual és llicenciat en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona, té una gran experiència en el món cooperatiu, i ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat tècnica i directiva. Actualment és coordinador de Coop57, una cooperativa de serveis que destina els seus recursos a finançar projectes d'economia social que promoguin l'ocupació, fomentin l'associacionisme i la sostenibilitat. Tot i no ser obligatòria, l'organització recomana la inscripció prèvia dels assistents al correu electrònic forum@adlsolcar.cat, o bé per telèfon a 973481009 / 938692287.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona té 224 contactes registrats, i en les activitats dutes a terme fins aquest moment hi han participat més de 150 persones. L'anterior ponència del Fòrum, a càrrec de l'experta en mediació Maria Carme Boqué, va incloure la presència d'una setantena de participants, que van reflexionar sobre els processos de mediació per resoldre conflictes.