La firma manresana de joieria i accessoris Tous reforçarà la seva presència a Nova York amb l'obertura d'una botiga insígnia al popular barri del Soho. Aquest serà el tercer establiment de Tous a la ciutat novaiorquesa, on és present des del 2004, juntament amb la botiga de l'icònic Rockefeller Center i la pròxima obertura del World Trade Center.

Amb aquesta botiga, Tous suma 18 punts de venda als Estats Units, encara que també està present a 60 espais a joieries multimarca i a centres comercials.

En concret, la botiga del Soho és situada en un edifici de tres plantes al número 412 de West Broadway, una de les zones comercials més importants de Nova York.

"Amb aquestes obertures tindrem presència a les zones comercials més prestigioses d'una de les capitals de la moda i avançarem en la nostra estratègia de creixement en un mercat clau, com és l'americà", afirma en un comunicat la vicepresidenta corporativa de Tous, Rosa Tous.

Tous està actualment present en prop de 50 països, amb més de 500 botigues a ciutats com Barcelona, Madrid, Nova York, Xangai, Tòquio, Moscou, Mèxic DF i Dubai.

La companyia Tous va arribar l'any passat a unes vendes de 368 milions d'euros, la qual cosa representa un creixement del 18,3 % respecte a l'exercici anterior.