Els JovEmprèn de Sant Vicenç premien treballs sobre salut, oci i alimentació

258 alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius del municipi participen a la tercera edició dels guardons

31.05.2016 | 07:34
Fotografia de grup dels alumnes premiats en la tercera edició dels premis JovEmprèn de Sant Vicenç de Castellet

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha lliurat els premis del concurs d'idees emprenedores JovEmprèn. En la tercera edició el concurs hi han participat 258 alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres d'ensenyament del municipi. Els treballs ofereixen diferents serveis i solucions imaginatives en els àmbits de la salut, l'oci i l'alimentació. El jurat ha atorgat nou premis per categories amb una dotació econòmica total de prop de 1.000 euros. "Freesalt" (Laura Gibson i Joan Ribera) i "Daily vegetables" (David Sánchez, Guillem Barberà, Ivan Castillo) van guanyar la categoria d'ESO; "Do you want something to drink?" (Núria Masip i Núria Olea) i "Bio Sabó" (Toni Nieto i Adrià Maldonado) van ser distingits en la de batxillerat i cicles formatius de grau superior; "Never Wait" (Evelyn Romacho, Lily Carrion i Butaine El Berrad) i "Business Smartwatch" (Mohamed Elhady) van ser premiats en cicles formatius de grau mitjà. El jurat també va distingir més alumnes en el marc dels premis especials. El premi al projecte més innovador va ser per a Alexander Jaenes i Oriol Montalban per "Uilex"; el premi al projecte més ben treballat va ser "Freese & Honey", de Ferran Martos, Albert Martínez, Samuel Nogués i Marina Ferreira; i el premi al projecte més responsable socialment va ser per "Companys Especials" de Maria Àngels Morales, Laura Giménez, Sílvia Giménez, Íngrid Viladrich i Carme Tubau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema