Alumnes de la Joviat, CatÓ, LacetÓnia i Font i Quer reben els premis Idees Joves

L┤Ajuntament de Manresa premia idees empresarials i plans d┤empresa d┤alumnes de batxillerat i de cicles formatius

02.06.2016 | 21:51
Alumnes de la Joviat, CatÓ, LacetÓnia i Font i Quer reben els premis Idees Joves

L´Auditori de la Plana de l´Om de la capital del Bages ha acollit aquest matí la jornada final de la dotzena edició del concurs Idees Joves, que organitza l´Ajuntament de Manresa per premiar idees empresarials i plans d´empresa d´alumnes de batxillerat i de cicles formatius. Alumnes de l´Escola Joviat, i dels instituts Guillem Catà, Lacetània i Pius Font i Querhan recollit els guardons d´una edició que ha tingut la participació de 514 alumnes que han presentat 126 projectes.

El periodista de TV3, Francesc Soria, que ha estat el conductor de l´acte, ha donat la benvinguda als assistents i ha introduït el concurs en una sala plena d´estudiants, alumnes i professors. Després de visionar els vídeos dels projectes presentats, Soria ha donat a conèixer els finalistes i els guanyadors i s´ha procedit al lliurament de premis.

L´entrega dels diferents guardons ha anat a càrrec de la regidora de Dinamització Econòmica de l´Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell; de la regidora de Joventut, Anna Crespo i del president de la Delegació de la Catalunya Central de l´Associació Internacional de Joves Empresaris de Catalunya, Àngel Noguera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllašos recomanats: Premis cinema