Unió de Pagesos ha visitat avui la granja Torre d'en Roca de Sallent com a reconeixement a la seva tasca "comercial exemplar", segons una nota emesa pel sindicat, i pel fet que el dia 24 de maig va ser condecorada pel Consorci de Comerç de la Generalitat de Catalunya com a empresa centenària en la venda de llet i productes lactis. A l'acte han assistit el coordinador nacional d'Unió de Pagesos, Joan Caball, el responsable d'Acció Sindical a les Comarques de Muntanya, Joan Guitart, el coordinador comarcal del sindicat al Bages, Joan Tatjé, i membres de l'executiva de la Llet d'Unió de Pagesos, que es reuniran amb el propietari de la granja Torre d'en Roca, Josep Maria Bosch.

Des del 1889, la granja Torre d'en Roca es dedica a la venda de llet fresca i postres lactis, actualment distribueix els seus productes a més de 800 botigues i supermercats d'arreu de Catalunya i també els comercialitza a les Balears i al sud de França. Aquests productes s'elaboren gràcies a l'activitat ramadera de la granja Torre d'en Roca de Sallent, la qual va iniciar el projecte d'integració del bestiar a final de l'any passat amb la granja Parella de Sagàs.

Unió de Pagesos remarca Torre d'en Roca com un dels "actius del sector lacti i de l'economia en l'àmbit rural", i recorda que el sindicat reivindica la creació d'un segell o distintiu que certifiqui l'origen de la llet produïda a Catalunya.