El grup manresà de restauració Aligué, propietari de restaurants com Aligué, Raviolo i Estaca, ha renovat de dalt a baix aquest últim establiment, ubicat a la plaça Bages de Manresa, que reobre convertit en Tècum. El nou local dels germans Aligué ja funcionarà la setmana que ve a ple rendiment.

L'espai ha estat renovat tant en la decoració i l'interiorisme, com respecte de la seva proposta gastronòmica, que ara es basarà en brasa i arrossos (amb especialitats com l'arròs socarrat, l'arròs a la llauna, la vaca gallega curada i la vedella de Girona). També hi haurà possibilitat de fer-hi un menú els migdies, al preu de 13,5 euros.

"Oferim una proposta amb el meu segell de cuina i a un preu assequible", diu Benvingut Aligué. El cap de cuina del nou restaurant serà Carles Garcia, fins ara primer cuiner de Raviolo. El redisseny del local ha anat a càrrec de Pep Penadell, que ha creat un espai diàfan i lluminós. "Ens havíem limitat a menús i no volíem encasellar-nos", diu Benvingut Aligué per explicar una renovació que ha suposat una inversió de prop de 200.000 euros.