El Barato i Vidmar guanyen els premis Eloi de Navel

Els guardons cardonins premien la trajectòria i la innovació empresarial

04.06.2016 | 12:08
Imatge de grup d´autoritats i premiats en la quarta edició dels premis Eloi de Navel
Imatge de grup d´autoritats i premiats en la quarta edició dels premis Eloi de Navel

L'Associació d'Empresaris de Cardona va premiar dijous, en el transcurs d'una gala, la Ferreteria el Barato i Vidmar en la IV edició dels premis empresarials Eloi de Navel.
Aquests guardons, que es divideixen en dues categories, Trajectòria i Innovació i creixement, són un reconeixement a les empreses del municipi que han destacat en la seva influència sobre l'economia local i les que aposten per la innovació. Les empreses candidates a Trajectòria surten votades per l'assemblea general de l'AEC. Enguany han competit Gestoria Alfic, Excavacions Cots Codina, Ercros, Ferreteria el Barato i Tallers Tort.
En la categoria de Trajectòria, amb 130 anys d'existència i ara ja en la quarta generació, Ferreteria el Barato assegura tenir com a objectiu "no perdre el nivell d'estructura actual i col·laborar amb el poble de Cardona".
En Innovació i creixement, Vidmar, empresa en constant desenvolupament de nous productes i mercats, actualment té en plantilla 110 treballadors entre Cardona, Manresa, Madrid, Colòmbia i Mèxic. És una empresa que diu creure en Cardona i que està "decidida a col·laborar activament a fer créixer aquesta població".
Enguany, en l'acte de l'entrega de premis, conduït per Dani Sala d'E2S, un seguit d'empreses de Cardona van explicar projectes de futur. Així, es van poder escoltar les experiències d'empresaris que van marxar i ara tornen, com GEOSS; empreses que treballen per a millorar la salut dels aliments dels animals, de les persones i del medi ambient, com Pinallet; empreses que creixen com Biofar i Vidmar; les que milloren les comunicacions a Cardona portant la fibra òptica, com Elèctrica de Guixés; la de Cafès Gener que ha tret una marca de cervesa amb cafè, i la d'Olis Migjorn, que apropa la cultura de l'oli a tot el territori, i recupera oliveres autòctones de la varietat Corbella.
Durant el sopar, l'Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va elogiar el teixit empresarial local i va fer una crida als empresaris, mentre que Ramon Vilajosana, president de l'Associació, va agrair la col·laboració de la Caixa en l'acte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Els beneficis que generi la venda de l'ampolla aniran destinats a l'ajuda als refugiats

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

El secretari general del sindicat renuncia a exercir un tercer mandat i tornarà a l'ensenyament

Decathlon Manresa celebra 15 anys

Decathlon Manresa celebra 15 anys

La botiga d´esports es va inaugurar el 26 d'octubre de 2001

Enllaços recomanats: Premis cinema