El nou restaurant Tècum del Grup Raviolo ja treballa a ple rendiment

El local ha obert portes a les instal·lacions de l'antic Stacca

07.06.2016 | 08:07
La cuina de Tècum, a punt per servir les especialitats en arròs

El nou restaurant Tècum de Manresa, ubicat a la plaça Bages, ja estarà a ple rendiment aquesta setmana després d'uns dies de posada a punt.

L'establiment renova les instal·lacions de l'antic restaurant Stacca, pertanyent també al Grup Raviolo (i no Grup Aligué, com publicàvem erròniament en l'edició de divendres passat), que integren, com a socis, Ramon Cabañés, Tomàs Manzaneque i els germans Aligué.

El nou restaurant canvia l'orientació de l'oferta gastronòmica de Stacca per fer una cuina de productes a la brasa, arrossos i plats per compartir. També hi haurà menús els migdies.

El local ha canviat tant el nom com l'estètica. El nou Tècum (el nom prové de "teca" i també vol expressar el verb "compartir") esta dirigit a la sala per Jordi Bea i a la cuina pel xef Carles Gracia, fins ara primer cuiner del restaurant Raviolo, pertanyent al mateix grup restaurador manresà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema