L'empresa amb seu a Santpedor Conserves Ferrer ha obert una botiga a les seves instal·lacions del polígon Santa Anna que ofereix al client tota la varietat de productes que elabora l'empresa especialitzada en conserves i aliments preparats. Fins ara, l'accés a la botiga estava restringit als treballadors de Ferrer, que podien abastir-s'hi de tots els productes de la marca. L'establiment obrirà al públic en general de 10 h a 17 h de dilluns a dijous i, els divendres, de 12 h a 19 h.

D'aquesta manera, Ferrer posa a l'abast en un sol espai més de 150 referències, des de les seves clàssiques salses Brava i Calçots fins a cremes o caldos amb sofregit.

D'altra banda, dins la gamma de llegums Selecció, Ferrer acaba de llançar dues noves referències: Cigronets de Pagès i Llenties Caviar. A aquestes categories de gamma ambient se sumen els productes refrigerats com el Gaspatxo i el Salmorejo frescos o les Pizzes amb massa mare, segons ha explicat l'empresa.

L'empresa va néixer el 1964 a Sant Llorenç de Morunys amb Josep Ferrer al capdavant com un petit negoci familiar de recol·lecció i comercialització de tòfones fresques, primer, i de bolets en conserva, poc després. A mitjan anys 80, l'empresa va traslladar la seva seu a Santpedor i va obrir una nova planta de producció a Moraleja (Càceres).

A partir del 1995 Ferrer va ampliar la seva gamma de productes amb salses, conserves vegetals, cremes, brous, paelles semielaborades, fruits secs i els darrers refrigerats Ferrer Frescos.