El celler bagenc Oller del Mas, ja premiat l´any 2013 per la Guia de Vins de Catalunya com a celler de futur amb millor trajectòria de creixement, ha rebut enguany el premi a Millor Experiència Enoturística en la segona convocatòria dels Premis d´Enoturisme de Catalunya.

Els premis s´atorguen en diferents categories, entre elles a Allotjaments, Restaurants, Art i Cultura, Experiències enoturístiques que ofereixen agències de viatges, Pràctiques sostenibles i responsables d´enoturisme i Experiències enoturístiques a cellers, categoria en què ha sigut premiat Oller del Mas.

Organitzats pel Departament d´Empresa i Ocupació amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, aquests són uns guardons que van néixer per reconèixer les millors iniciatives enoturístiques que s´han posat en marxa al país. Segons la Generalitat, suposa una manera de recompensar aquells projectes duts a terme per empreses i/o entitats relacionades amb l´enoturisme de Catalunya que hagin contribuït, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, especialització, innovació i millora de la qualitat i competitivitat nacional, estatal i internacional de l´enoturisme.