El celler Oller del Mas guanya el premi de la Generalitat a la millor experiència enoturística

05.07.2016 | 00:00

El celler bagenc Oller del Mas ha rebut el premi a Millor Experiència Enoturística en la segona convocatòria dels Premis d'Enoturisme de Catalunya. El celler ja va ser premiat el 2013 per la Guia de Vins de Catalunya com a celler de futur amb millor trajectòria de creixement.
Els premis d'enoturisme s'atorguen en diferents categories, com Allotjaments, Restaurants, Art i Cultura, Experiències enoturístiques que ofereixen agències de viatges, Pràctiques sostenibles i responsables d'enoturisme i Experiències enoturístiques en cellers, categoria en què ha sigut premiat Oller del Mas.
Organitzats pel departament d'Empresa i Ocupació amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, aquests són uns guardons que van néixer per reconèixer les millors iniciatives enoturístiques que s'han posat en marxa al país. Segons la Generalitat, suposa una manera de recompensar els projectes duts a terme per empreses i/o entitats relacionades amb l'enoturisme de Catalunya que hagin contribuït, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, especialització, innovació i millora de la qualitat i competitivitat nacional, estatal i internacional de l'enoturisme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema