Una nova màster franquícia permetrà a Nostrum obrir més de 100 botigues a França

El segon contracte preveu l'obertura de 50 locals en trenta departaments
a l'oest del país

09.07.2016 | 00:00

Home Meal, propietària de la marca Nostrum, amb planta de producció a Sant Vicenç de Castellet, va comunicar ahir al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) un segon contracte d'una màster franquícia a França, cosa que comportarà que, en els propers sis anys, s'obrin en aquell país un mínim de 100 locals de la cadena de menjar per emportar. Els responsables de la nova màster franquícia són els empresaris francesos Lionel Daniel Bras, Soisic Nathalie Bras i Jean Serge Ottorino Lonardi.
Segons ha explicat la companyia, aquesta segona màster franquícia tindrà exclusivitat per obrir locals en propietat o en règim de franquícia en un total de trenta departaments francesos, a l'oest del país. El compromís signat preveu l'obertura de 50 locals, la mateixa quantitat que preveu la primera màster franquícia, signada el 21 d'abril d'aquest mateix any. En aquest cas l'exclusivitat se centra a la zona de l'Ille de France. La primera obertura, avança l'empresa, serà en una ubicació singular de la ciutat de París.
En la informació facilitada ahir per Home Meal al MAB s'afirma que "l'èxit del model de negoci a França, juntament amb els esforços duts a terme durant l'últim any a la internacionalització de la marca, està accelerant l'expansió a Europa per mitjà de la màster franquícia i s'espera que propiciï més signatures en el futur pròxim".
Fins ara, a França, Nostrum té establiments oberts a Montpeller, Avinyó, Aix-en-Provence i Sophia Antipolis -sud de Niça- i pròximament, a Tolosa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

La campanya de Nadal farà 60.650 contractes a Catalunya i serà la millor de la història

La campanya de Nadal farà 60.650 contractes a Catalunya i serà la millor de la història

L'empresa de recursos humans Randstad espera que es creïn llocs de treball en promocions, comerç i...

Bones perspectives per al totxo

Bones perspectives per al totxo

Un informe pronostica que la compravenda d'habitatges creixerà l'any que ve el 6,5%, fins a les...

L´Agroxarxa d´Unió de Pagesos atén més de 1.200 clients al territori central

L´Agroxarxa d´Unió de Pagesos atén més de 1.200 clients al territori central

El servei d'assessoria professional al sector agrari celebra enguany el seu 25è aniversari

Enllaços recomanats: Premis cinema