L'actual president del Cercle d'Economia, Antón Costas, va expressar ahir el seu convenciment que la persona que considera més adequada per optar a la presidència de l'entitat és Juan José Brugera, membre de la junta i del seu comitè executiu, que li ha donat el seu suport per rellevar Costas. La junta directiva del Cercle es va reunir ahir i va acordar celebrar una assemblea ordinària de socis, per elegir nou president i junta, a final del pròxim mes de novembre, en una data que es fixarà a la reunió de la junta del setembre vinent, segons fonts de l'entitat.

Responent a la tradició d'aquest important lobby econòmic, el president sortint, Antón Costas, va expressar el seu convenciment que la persona que considera més adequada per optar al seu relleu és Juan José Brugera. És president de Colonial i és una persona que "coneix bé el Cercle, compromesa amb els seus valors i principis, i amb la personalitat que demanen els temps complexos que vivim", va dir Costas, que el va animar a presentar la seva candidatura.

Posteriorment, i segons les fonts consultades, va expressar el seu suport la junta directiva, que es va fer seu el plantejament i les valoracions del president. Juan José Brugera va agrair aquesta mostra de confiança i va manifestar el seu compromís de sempre amb el Cercle i la seva il·lusió per encapçalar una candidatura que pugui guanyar-se el suport dels socis a l'assemblea. Brugera és enginyer tècnic industrial, especialitzat en Electrònica Industrial, per l'Escola Universitària d'Enginyers Tècnics Industrials de Terrassa. També té un MBA-ESADE, Diploma PDG per IESE i el 2004 va ser nomenat Doctor Honoris Causa in Economics per la Constantinian University of Providence, Rhode Islands.