La manresana Tecnoquark adquireix el 60% d'una firma de visió artificial

30.07.2016 | 07:43

El grup industrial especialitzat en components per a l'automoció i l'aeronàutica Tecnoquark Trust, amb seu a Manresa, ha adquirit el 60% de la companyia d'enginyeria especialitzada en visió artificial Ausil, operació per la qual pagarà la xifra total de 150.001,20 euros.
En un comunicat, l'empresa Tecnoquark assenyala que la contraprestació per aquesta adquisició s'efectuarà mitjançant el lliurament de 83.334 accions de la companyia manresana, valorades en 1,8 euros cadascuna.
Ubicada a la localitat madrilenya de Camarma d'Esteruelas, l'empresa Ausil és una societat d'enginyeria especialitzada en visió artificial, per la qual cosa la seva adquisició és rellevant en el portafoli de serveis que ofereix el grup manresà a la indústria automobilística, ja que la visió artificial és necessària en gran part de la robòtica i té múltiples aplicacions per garantir la qualitat dels seus productes.
Fundada el 1987, Tecnoquark té actualment una plantilla de 45 treballadors i té una àmplia experiència internacional en els sectors de l'automòbil, de l'aeronàutica i del de la construcció de maquinària.
Tecnoquark, que l'any 2015 va assolir una facturació de 3,4 milions d'euros, va entrar al mercat Alternatiu Borsari (MAB) al desembre del 2015 amb l'objectiu d'obtenir finançament per a dos grans reptes: diversificar més les seves activitats, especialment cap al sector aeronàutic, i internacionalitzar-se productivament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema