L'Ibex 35 ha cedit un 0,17% i ha prolongat la seva ratxa alcista encadenant tres sessions consecutives en vermell. El selectiu ha retrocedit fins als 8.263 punts després de perdre un 3,8% en les tres primeres sessions del mes d'agost.

Malgrat que el càstig als bancs semblava frenar-se en els primers compassos de la sessió, els valors bancaris han protagonitzat comportament dispars. BBVA ha sumat un 1% i s'ha anotat la segona major pujada de la jornada. També en el costat dels guanys s'han situat Caixabank (+ 0,7%), Bankia (+ 0,46%) i Banc Popular (+ 0,17%).

No obstant això, Banco Santander, Bankinter i Banc Sabadell s'han endinsat en terreny negatiu, amb caigudes del 0,4%, del 0,6% i del 0,4%, respectivament.

Al marge de la banca, Mapfre ha liderat els ascens, al despuntar un 1,7%. La resta de valors en positiu s'han anotat pujades inferiors a l'1%. En la banda oposada, Amadeus ha perdut un 1,9% i ha encapçalat les caigudes, seguit d'ACS (-1,4%) i Grífols (-1,2%).

Amb els tests d'estrès encara com a teló de fons, les borses europees no han descrit una tendència clara. Frankfurt ha sumat un lleu 0,3%, mentre que Londres i París s'ha decantat per lleugeres pèrdues. Al mercat de divises, l'euro s'intercanviava per $ 1,1172 al tancament de sessió.