Manresa tindrà una de les primeres oficines de nou concepte de CaixaBank. En concret serà la sucursal que l'entitat financera té al primer tram del passeig de Pere III i s'estrenarà el mes d'octubre.

Segons va explicar ahir CaixaBank en un comunicat, aquest nou model d'oficina desenvolupa una relació amb els seus clients que fonamenta la "innovació, la transparència i la proximitat". Aquest canvi en l'oficina, segons assegura el banc, "confirma l'aposta de l'entitat per la Catalunya Central -serà la sisena que s'obre a Catalunya, després de Barcelona, Girona, Tarragona, Reus i Figueres- i consolida CaixaBank com un referent en innovació i en qualitat de servei. Segons afegeix CaixaBank, la renovació d'aquesta oficina tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç retail -al detall-, i buscar la millora de l'experiència de compra del client dins de l'oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Personal i Privada.

El manresà Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, va assenyalar que el nou concepte d'oficina "ens permetrà estar encara més prop del client i enfortirà tant la nostra relació amb ell, com la qualitat i l'excel·lència en el servei, els pilars fonamentals del nostre negoci".

"L'oficina a Manresa suposa un gran esforç transversal en el qual s'han implicat totes les àrees de l'organització i que respon a l'evolució de les necessitats que observem en els clients i en el mercat", va ressaltar Masana.

L'espai disposarà d'àmplies zones diferenciades: per a l'atenció personalitzada i l'atenció especialitzada que requereixen els clients de Banca Personal i Banca Privada; una zona central amb suports tecnològics i elements interactius; i un espai dedicat al aparadorisme virtual. També tindrà un espai dedicat a l'Obra Social la Caixa amb continguts audiovisuals.

L'oficina té 14 empleats i gestiona uns 9.000 clients. A més a més, a Manresa tindrà una innovadora i dinàmica distribució d'espais en 1.000 metres quadrats. El volum de negoci que gestionarà serà d'uns 288 milions d'euros.