La firma de joieria i accessoris manresana Tous reforçarà la seva presència a Nova York amb l'obertura d'una nova botiga al centre comercial Westfield World Trade Center, ubicat al conegut barri del Baix Manhattan de la ciutat.

Aquest serà el tercer establiment de Tous a la ciutat americana, en la qual és present des del 2004, i se sumarà a la botiga de l'icònic Rockefeller Center i la del popular barri del Soho, inaugurada el mes de maig passat. Amb aquesta obertura, Tous suma 19 punts de venda als Estats Units, encara que també té presència en 60 espais en joieries multimarca i en centres comercials. Dissenyat per l'arquitecte Santiago Calatrava, el Westfield World Trade Center té una dimensió aproximada de 32.500 metres quadrats i la presència de 150 signes nacionals i internacionals.

"Aquesta obertura suposa tenir un punt de venda al centre comercial més important de Manhattan, reforça la presència de Tous a Nova York i suposa un pas més cap a la consolidació de la companyia en una de les grans capitals mundials de la moda", va apuntar ahir en un comunicat la vicepresidenta corporativa de Tous, Rosa Tous.

Actualment, la marca manresana Tous té presència a mig centenar de països amb més de 500 botigues en ciutats com Barcelona, Madrid, Nova York, Xangai, Tòquio, Moscou, Mèxic DF o Dubai, entre d'altres.

La companyia va arribar l'any passat unes vendes de 368 milions d'euros, la qual cosa representa un creixement del 18,3% respecte a l'exercici anterior.