Seat nomena Wayne Griffiths nou vicepresident executiu comercial

29.08.2016 | 07:51

L'empresa automobilística Seat, amb fàbrica a Martorell, ha nomenat el que fins ara era responsable de vendes d'Audi AG Alemanya, Wayne Anthony Griffiths, com a vicepresident executiu comercial, càrrec que assumirà a partir del setembre.
Griffiths (Dukinfield, Regne Unit, 1966) relleva Andreas Offermann (Opladen, Alemanya, 1956), que ha estat designat nou membre del Consell de Bentley i responsable de Vendes, Màrqueting i Postvenda del fabricant de vehicles de luxe, segons ha informat Seat en un comunicat. El nou vicepresident comercial, que ja va treballar a la marca espanyola durant dos anys (del 1991 al 1993), dependrà directament del president del Comitè Executiu de Seat, Luca de Meo. Com a cap de vendes d'Audi, la marca dels quatre anells s'ha convertit en líder del segment prèmium tant a Europa com a Alemanya, segons destaca Seat.
El nomenament de Griffiths coincideix amb un moment de creixement de la companyia i amb el llançament del primer SUV de la marca, l'Ateca. La carrera professional de Griffiths va començar el 1989 a Audi a Ingolstadt (Alemanya) i, després del seu pas per Seat, va tornar a Audi el 1993, on va ocupar diversos càrrecs de responsabilitat en la nova divisió comercial, incloent-hi els mercats d'Espanya, Portugal i Grècia.
Griffiths va ser nomenat posteriorment assistent del membre del Consell d'Audi AG responsable de l'àrea comercial, i va dirigir del 1997 al 1998 l'àrea de Retail Marketing Internacional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema