CaixaBank ha augmentat el 42% la concessió de noves operacions de finançament a particulars a les comarques de l'Anoia i el Baix Llobregat Nord durant el primer semestre del 2016, per un valor total de 20,6 milions d'euros.

En un comunicat, l'entitat financera detalla que l'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs hipotecaris.

Així, entre el gener i el juny d'aquest any s'han formalitzat noves operacions per valor de 8,73 milions d'euros en l'esmentada zona, xifra el 44% superior a les operacions tancades al mateix període del 2015.

CaixaBank també destaca l'evolució dels préstecs al consum, que entre els mesos de gener i juny d'aquest 2016 han crescut un total d'11,87 milions d'euros, cosa que representa un augment del 64% respecte al primer semestre de l'any anterior.

El director territorial de CaixaBank a Barcelona, Jordi Nicolau, fa ressaltar que "la recuperació del nou crèdit pot convertir-se en un motor molt positiu per impulsar el creixement del consum i la inversió i contribuir a la recuperació econòmica".