Comença una nova col·laboració entre Regió7 i la Intercol·legial Tècnica de la Catalunya Central

Cada mes l'associació de professionals escriurà en aquest diari sobre qüestions lligades als àmbits de l'enginyeria i l'arquitectura que afectin més el dia a dia dels ciutadans

10.09.2016 | 07:37

Benvinguts al nou espai de la Intercol·legial Tècnica de la Catalunya Central, que neix fruit de la col·laboració entre el diari Regió7, el Col·legi d´Enginyers Industrials de Catalunya (Demarcació de la Catalunya Central), el Col·legi d´Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d´Edificació de Barcelona (Delegació Bages-Berguedà-Anoia), el Col·legi d´Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i el Col·legi d´Arquitectes de Catalunya (Delegació Bages-Berguedà).

Per a més informació clica en el següent enllaç.

Aquest nou espai apareixerà de forma periòdica en format tabloide i d´accés permanent a l´espai web del diari. Amb l´objectiu d´apropar les professions en l´àmbit de l´arquitectura i l´enginyeria al lector, i a la vegada posar a l´abast del ciutadà els serveis de diversos professionals del sector arrelats al territori.

Una mica d'història

La Intercol·legial Tècnica va néixer a Manresa l´any 2005 amb la voluntat d´estructurar formalment una plataforma conjunta formada pels quatre col·legis professionals. L'associació té la finalitat de vehicular una sola veu dins l´àmbit territorial de la Catalunya Central que manifesti el seu parer davant de l´opinió pública i les administracions competents, i que des d´una vessant tècnica pugui ajudar a enriquir els debats o les qüestions d´interès general que afectectin el territori. Al llarg d'aquests 11 anys, la Intercol·legial ha deixat els seus fruits a través de la col·laboració i organització conjunta de desenes de jornades i cursos adreçats als col·legiats (com també al públic en general), la celebració d´esdeveniments de caire lúdic, les visites o sortides organitzades al voltant del territori, la col·laboració amb les administracions públiques... Dit amb poques paraules, ha fet força feina.

És amb aquest mateix esperit que es presenta el nou espai de la Intercol·legial Tècnica: amb una visió cap enfora i adreçada al ciutadà. La Intercol·legial Tècnica pretén, doncs, apropar les professions tècniques al ciutadà, i oferir-li recursos adients, especialment:

1. Informació sobre qüestions actuals lligades amb l´àmbit de l´arquitectura i l´enginyeria, que li poden afectar directament.

2. Casos reals en què els professionals tècnics poden oferir solucions al ciutadà respecte a problemàtiques concretes.

3. Serveis de diversos professionals del sector arrelats al territori i un espai per resoldre dubtes de qualsevol índole.

Esperem que us sigui útil i profitós!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

La seu del Banc de Sabadell.
LA XIFRA | Quants diners han retirat els clients del banc?

LA XIFRA | Quants diners han retirat els clients del banc?

Els grans bancs catalans van veure com els dies posteriors al referèndum hi havia una massiva...

El Santander impulsa una plataforma per a l'emprenedoria universitària

Banco Santander ha anunciat el llançament de Santander X, una xarxa de...

Inscripcions obertes a la Jornada de Coaching de la Catalunya Central

Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per participar a la 3a Jornada de Coaching i...

Sant Fruitós és el segon municipi de tot l'Estat amb més renda per declarant

El municipi bagenc escala 110 posicions i més que dobla l'estadística en un any, segons l'Agència...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema