L'Ajuntament de Manresa ofereix subvencions per contractar menors de 25 anys

Les empreses poden contractar els participants del programa "Joves per l'Ocupació" del CIO

10.09.2016 | 07:37

L'Ajuntament de Manresa ofereix subvencions a les empreses perquè contractin joves menors de 25 anys que han participat en el programa "Joves per l'Ocupació", coordinat pel Centre d'Iniciatives per l'Ocupació (CIO). En total, 42 joves han rebut formació en diferents especialitats professionals els darrers mesos.
El treball formatiu als joves s'ha orientat en les professions d'auxiliar de magatzem i comerç (principis d'emmagatzematge, tècniques comercials i de marxandatge, aparadorisme); ajudant de restaurant, cuina i sala (servei de barra i de sala, preparacions culinàries bàsiques); gestor de magatzem (operacions d'emmagatzematge, transport i aprovisionament de punts de venta- distribució i gestió i política d'estocs) i instal·ladors en fibra òptica (instal·lació de telefonia i xarxes locals, diferents tipus d'instal·lacions en telecomunicacions i el seu manteniment).
La col·laboració amb el teixit empresarial és a través de l'acolliment durant un mes de joves en pràctiques o bé formalitzant contractes subvencionats als participants del programa. La durada d'aquests ha d'ésser de mínim sis mesos i de mitja jornada; la quantia subvencionable és equivalent al salari mínim interprofessional que financia el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, i la data màxima per contractar és l'1 d'octubre del 2016. A més a més, aquests contractes poden gaudir de bonificacions (que poden arribar al 100%) a les quotes empresarials de la Seguretat Social que es preveuen dins de Garantia Juvenil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

On és més cara l´aigua?
On és més cara l´aigua?

On és més cara l´aigua?

Els ciutadans del sud i de la costa mediterrània paguen les factures més elevades

ICL comença a construir la nova terminal del port de Barcelona

ICL comença a construir la nova terminal del port de Barcelona

L'empresa ha donat el tret de sortida als treballs al Moll Álvarez de la Campa, inclosa en el Pla...

Deporvillage projecta inaugurar a Manresa la seva primera botiga física

Deporvillage projecta inaugurar a Manresa la seva primera botiga física

L'e-commerce preveu obrir en el futur establiments a Barcelona, Madrid i Milà

El gas natural pujarà un 1,1% a partir d´octubre

L'increment afecta els 1,7 milions de llars acollides a la tarifa d'últim recurs

Enllaços recomanats: Premis cinema