L'aerolínia Norwegian connectarà Barcelona amb Los Angeles, Nova York, Miami i San Francisco, que serà l'única ruta directa entre la ciutat i Espanya, a partir del pròxim mes de juny, cosa que crearà 300 nous llocs de treball a Barcelona, on la companyia tindrà 600 treballadors. Aquests nous vols seran operatius durant tot l'any, i Norwegian passarà a tenir 26 destinacions a l'aeroport del Prat, a la vegada que es convertirà en la primera aerolínia de baix cost que fa vols intercontinentals a Espanya, amb tarifes per a aquests vols a partir de 179 euros.

A partir del 5 de juny del 2017, Norwegian operarà el primer dels dos Boeing 787-8 Dreamliner que tindran base permanent al Prat. Aquest mateix dia, s'inicia la ruta Barcelona-Los Angeles amb dues freqüències setmanals, que seran tres a partir del 22 d'agost; un dia més tard s'estrena la connexió Barcelona-Nova York, amb quatre freqüències setmanals a partir del 22 d'agost. El vol Barcelona-San Francisco començarà el 7 de juny amb dues freqüències setmanals, que s'ampliaran a tres el 22 d'agost, dia que s'estrena el vol entre Barcelona i Miami, amb dues freqüències setmanals.

Norwegian oferirà 325.000 places intercontinentals durant el primer any complet d'operacions des de Barcelona. Segons dades del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona, l'any passat, 145.000 passatgers van volar fent escala entre Barcelona i Califòrnia i, en el primer any d'operacions dels nous vols, la companyia noruega oferirà 170.000 places directes a Califòrnia, a parts iguals entre San Francisco i Los Angeles. A més, la ruta de Norwegian a San Francisco serà l'única directa entre l'esmentada ciutat i qualsevol aeroport espanyol. Segons el fundador i conseller delegat de Norwegian, Bjorn Kjos, l'elecció de Barcelona posa en relleu la seva "importància creixent".