Thermomix inaugura dilluns la seva nova delegació de Manresa

L'empresa del popular robot de cuina disposa
d'una vuitantena d'agents comercials al Bages

10.09.2016 | 07:37
Rouse Magaña, cap d´àrea de Catalunya i Alacant de Thermomix, i Puri Olivares, cap de vendes del Bages, al nou establiment de Manresa

Vorwerk, l'empresa alemanya propietària del més popular dels robots de cuina, Thermomix, inaugurarà el proper dilluns a la tarda la seva primera delegació a Manresa, un ampli local ubicat al carrer Francesc Moragas, a tocar de la plaça del Mil·lenari.
El nou espai dóna servei, des del mes de juliol passat, als clients de l'empresa al Bages, acull classes de cuina gratuïtes i demostracions del funcionament del robot i organitza cursos de formació per a la vuitantena d'agents comercials que Thermomix té a la comarca. Al local es pot encarregar el robot, però no es pot adquirir físicament a l'establiment, ja que totes les comandes (també les de llibres o accessoris) se serveixen a domicili.
La sabadellenca Puri Olivares, cap de vendes de la marca al Bages, afirma que "sempre ens falta gent" per treballar d'agent comercial per a una empresa de venda directa (la Thermomix no es pot adquirir a la xarxa comercial convencional) i prèvia demostració del mateix agent. "Contínuament estem obrint noves fitxes, perquè com a més llocs arribem millor". Un agent comercial, diu Olivares, comença guanyant-se la màquina (que costa 1.100 euros) i pot acabar guanyant de mitjana "uns 1.200 o 1.500 euros mensuals". Aquest 2016, diu Olivares, ja s'han venut 760 màquines a la capital del Bages. Thermomix té 2 milions de clients a l'estat, el 5% dels quals a Catalunya.
Dilluns, la inauguració oficial (a la qual s'han convidat agents comercials i directius) tindrà la presència del director general de Thermomix a Espanya, Ignacio Fernández-Simal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema