El portal manresà de material esportiu Deporvillage prepara l´obertura del seu primer establiment físic, i serà a Manresa. La intenció, diu el CEO de l´empresa, Xavier Pladellorens, és inaugurar un «petit local, cèntric» i fer-ho «en els propers mesos». L´objectiu és fer el salt d´internet al carrer a Manresa com a «prova» d´un pla per inaugurar, en el futur, establiments a Barcelona, Madrid i Milà, principals mercats de Deporvillage.

Pladellorens explica que l´empresa ja està sondejant el mercat per trobar l´espai idoni i la persona que seria la responsable de la botiga física. «Encara hem de firmar el local i condicionar-lo, però no volem que sigui un espai que requereixi molta reforma», diu Pladellorens.

A la botiga s´hi podran trobar referències de les especialitats esportives del catàleg de Deporvillage: ciclisme, running i outdoor. L´establiment ha tenir diverses funcions, per a Deporvillage: «provar una operativa diferent, posicionar-nos més a la nostra ciutat, on la nostra quota de mercat està a l´entorn de l´1%, conèixer millor els clients i acostar-nos a la realitat», apunta Pladellorens, que insisteix que aquest projecte no serà sinó «complementari» a l´activitat principal online de Deporvillage. Un dels serveis que oferirà la botiga Deporvillage serà el de poder recollir comandes fetes per internet, i també esdevenir un centre de devolucions.

Un cop experimentat el salt d´allò virtual a Manresa, l´empresa compta poder obrir una botiga a Barcelona abans del proper estiu. «No serà cap megastore», avisa Pladellorens, conscient que «el nostre negoci principal és a internet».