Ajudar les persones en situació d'atur a obrir la ment, agafar idees i tenir una actitud proactiva en el moment de cercar feina és l'objectiu de la primera Setmana per a l'Ocupació "Motiva't per trobar feina", que programa el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

Entre els dies 17 i 21 d'octubre l'Espai Impuls SVC reunirà experts en estratègies de cerca de feina com poden ser les claus per elaborar un currículum atractiu, com prepara una entrevista de feina, ser actiu a Linkedin i definir l'actitud, les motivacions i els passos a seguir per trobar feina. La Setmana per a l'Ocupació es tancarà el 21 d'octubre amb una taula rodona per conèixer les experiències dels professionals en Recursos Humans tant de l'empresa pública com de l'empresa privada.

Les inscripcions són gratuïtes, però cal confirmar l'assistència a través del correu electrònic ocupacio@svc.cat o bé trucant al telèfon 93 227 71 30 indicant la sessió escollida. Totes les ponències es faran a les instal·lacions de l'Espai Impuls SVC. El programa complet de ponències es pot consultar a la web impuls.svc.cat

Els conferenciants seran Francesc Gelida (consultor de desenvolupament professional, docent i bloguer a elcandidato-idoneo.com, blog d'orientació laboral i selecció de personal); Maria Batet (formadora i en l'àmbit de l'educació per a la creativitat i l'emprenedoria), Jan Martínez (formador i consultor i expert en la formació d'adults), Silvia Noé (coach certificada i consultora freelance), Marta Zaragoza (economista i emprenedora), Isaac Carreras (coach) i Isabel Barceló (directora de servei regional a Adecco.)