Una exposició a Manresa aporta vuit raons perquè l'empresa parli en català

La mostra es podrà visitar a la Biblioteca del Campus Universitari, a la fira Ecoviure i a Mutuacat

11.10.2016 | 00:00

L'exposició "8 raons perquè l'empresa parli català" arriba a Manresa de la mà del Centre de Normalització Lingüística Montserrat. La mostra es podrà visitar fins al 20 d'octubre a la Biblioteca de Campus Universitari de Manresa; posteriorment, del 21 al 23 d'octubre serà a la Fira Ecoviure; i del 26 d'octubre al 14 de novembre s'exposarà a Mútuacat, premi PIME a la Qualitat Lingüística en el Món Empresarial 2016.
L'exposició és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del departament de Cultura de la Generalitat. Té com a objectiu incrementar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial, fer créixer l'oferta de productes i serveis en català i garantir els drets lingüístics dels consumidors.
La mostra descriu 8 arguments que presenten el català com una llengua de mercat, moderna, competitiva i com un instrument necessari per oferir un servei de qualitat.
L'exposició s'emmarca dins el programa "Català i empresa: ja estàs al dia?" que ofereix, mitjançant la direcció general de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística, diferents recursos a les empreses per facilitar-los l'ús del català, com cursos de llengua específics, un test per saber si estan al dia en la disponibilitat del català, informació sobre normativa legal, o un apartat d'ajuts per a projectes que augmenten l'oferta de productes i serveis en llengua catalana.
Durant el mes de gener és previst que l'exposició sigui a la FUB -UManresa universitat central de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema