Ecoviure tornarà a buscar i a premiar el millor producte de la fira, que destaqui pel seu compromís amb la sostenibilitat, el seu caràcter innovador o per ser un exemple de bones pràctiques en l'àmbit mediambiental.

Per aquest motiu, es convoca la tercera edició del Premi al Millor Producte Ecoviure, al qual poden optar tots els expositors que siguin presents a la fira d'enguany, que se celebrarà del 21 al 23 d'octubre al Palau Firal de Manresa. Cada expositor pot presentar-hi un únic producte o servei, que serà valorat per un jurat.

Per participar al premi cal inscriure-s'hi abans del 14 d'octubre a través del formulari al qual es pot accedir des de la pàgina web www.ecoviure.cat. El lliurament del premi es farà durant l'acte inaugural de la fira. L'organització es compromet a fer difusió del producte premiat i el guanyador, a més, tindrà un descompte del 50% en el preu del seu estand per al proper any. Els productes premiats fins ara han estat, l'any 2015, els sistemes naturals de gestió i tractament d'aigües de La Gota i, el 2014, les ametlles 100% naturals de BO-Q Alimentación.