La barcelonina Clínica Corachan ha obtingut el màxim guardó estatal en Gestió Hospitalària Global, en la categoria d'hospitals privats, amb motiu de la 17a edició dels Premis Hospital Top 20 que organitza cada any la consultora especialitzada en salut IASIST.

Es tracta del segon any consecutiu que rep aquest premi, que distingeix aquesta clínica com un dels centres més eficients i millor valorats de tot l'estat.

A més, la Clínica Corachan ha estat guardonada també per la seva activitat a l'àrea respiratòria, pels seus magnífics resultats en indicadors de qualitat i funcionament, i s'ha qualificat com un dels millors hospitals de tot Espanya en aquesta àrea clínica.

Per a la institució, que celebra el seu 95 aniversari, és la quarta vegada en sis anys que aconsegueix el Premi TOP 20.

Els guardons, als quals aspiren més de 161 centres sanitaris de tot Espanya, tenen com a objectiu reconèixer aquells hospitals amb els millors paràmetres de qualitat assistencial, pràctica clínica o eficiència.

Després de 17 anys de funcionament, els Premis Top 20 estan totalment consolidats en l'entorn sanitari espanyol i és un programa molt valorat tant pels mateixos hospitals com per les administracions sanitàries i companyies asseguradores per avaluar la qualitat comparada dels centres