El Saló de Sessions de l´Ajuntament de Manresa va acollir dijous al vespre una recepció oficial als participants en el XXI edició del congrés anual de la xarxa Internacional de consultors IGC -International Consulting Group- que per primera vegada se celebra a l´estat espanyol, organitzat per la consultora manresana Feliu N&I.

L´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va adreçar unes paraules de benvinguda a una delegació formada per una seixantena de professionals -advocats i economistes- representants de 19 països del món, que durant tres dies seran a Manresa, Món Sant Benet i Andorra. Feliu ha preparat per als participants al congrés un seguit d´activitats empresarials, formatives i culturals a Manresa i comarca amb l´objectiu de donar a conèixer els atractius turístics del territori.

La delegació d´IGC va iniciar la jornada de dijous amb una visita a Barcelona i Montserrat, i va acabar a Manresa, amb l´acte de recepció a l´Ajuntament i un sopar de productes de proximitat a la Sala Gòtica de la Seu. Aquest divendres, hi ha haurà una jornada formativa a Sant Benet i visites a la Cova de Sant Ignasi, a l´empresa Tous i la Salle. La visita continuarà demà a Andorra, on els assistents al congrés seran rebuts pel Govern Andorrà.

International Consulting Group va ser fundat el 1995 per vàries empreses del mercat llatinoamericà, i avui en dia compta amb més de 200 col·laboradors de 19 nacionalitats diferents. L´organització ofereix una àmplia gama de serveis en les matèries de consultoria i la gestió de temes legals i financers en diferents mercats nacionals i internacionals.