Seat preveu produir el 2017 uns 450.000 vehicles a la planta de Martorell, segons va explicar a Efe el president del comitè d'empresa de Seat, Matías Carnero.

La direcció de Seat i el comitè intercentres han pactat el calendari bàsic per al 2017, que preveu que la fàbrica estarà oberta 224 dies l'any que ve.

Carnero (UGT) va explicar que el 2016 es tancarà amb uns 445.000 vehicles produïts a Martorell, per la qual cosa la previsió de producció del 2017 és lleugerament superior El dirigent sindical opina que la previsió de producció «garanteix» l'estabilitat en l'ocupació durant el 2017.

Les principals novetats de cara a la producció del 2017 són que la planta de Martorell començarà a produir la nova versió de l'Ibiza i el Seat Arona, el nou tot camí o SUV urbà de la marca. L'Ateca, el primer SUV de SEAT, acumula a Espanya 7.000 comandes des que es va llançar al mercat el mes de juny passat, la qual cosa el consolida com el tercer pilar de vendes de la marca. L'Ateca haurà tancat el mes de novembre com el tercer SUV més venut a Espanya. A l'octubre va acabar com el quart amb més comandes.