El servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va trobar feina a un total de 36 persones durant l'any passat. Des del consistori es van tramitar 71 ofertes de feina, de les quals 34 es van cobrir amb els usuaris de l'Espai Impuls SVC, i es va aconseguir feina per a 36 santvicentis.

Segons recorda l'Ajuntament, el servei d'Ocupació ha potenciat les tasques d'intermediació laboral i va doblar el nombre d'ofertes tramitades respecte als anys 2014 i 2015.

El municipi va estrenar l'any passat l'Espai Impuls SVC per ajudar a impulsar l'economia del municipi i programa també una oferta formativa estable. Des de l'Espai Impuls SVC s'ofereix també el servei de Promoció Econòmica, que l'any passat va concedir un total de quinze subvencions. En concret se'n van beneficiar nou professionals autònoms de nova constitució i sis empreses per a la contractació de persones en situació d'atur. En paral·lel, es va assessorar una quinzena d'emprenedors. En aquest context, el municipi va tancar l'any 2016 amb una xifra d'atur del 16,47%, tres punts per sota en comparació amb final del 2015.