Ca l´Arpellot obrirà la setmana que ve el seu primer establiment que comptarà amb un hort urbà. La nova botiga d´aquesta marca del grup Llobet estarà ubicada a les Bases de Manresa.

Tot i ser el primer comerç que tindrà un hort, aquest serà el quart establiment de Ca l´Arpellot, la cadena de botigues de productes naturals i saludables del grup Llobet. Segons explica el seu director Ignasi Llobet l´hort urbà estarà ubicat a la terrassa del nou local.

Llobet explica que la idea de cultivar verdures a la terrassa de l´establiment va sortir davant de les limitacions de les activitats que podien portar a terme en aquest espai que d´altra manera hauria quedat desaprofitat. De moment, no concreta quines varietats plantaran a la terrassa ja que encara estan estudiant, juntament amb un agricultor, quines són les plantes que s´hi adaptaran millor.

Llobet també avança que els clients que vulguin podran collir ells mateixos les hortalisses i emportar-se-les a casa. Tot i això, l´hort no proveirà la totalitat de l´oferta dels productes amb els quals comptarà l´establiment.

Llobet explica també que la nova botiga serà un Arpellot Fresh en el qual s´hi veurà reflectida una evolució de l´actual model d´establiments que el grup té sota aquesta marca. Afirma que seguint la línia de productes naturals i saludables que els caracteritza, a partir d´ara es donarà més protagonisme al producte fresc, tant de carn com de fruita i verdura.

A més a més, el nou establiment també incorporarà una zona en la qual els clients tindran la possibilitat de degustar alguns dels productes.

El local comercial té un superfície aproximada de 175 metres quadrats, a part de la terrassa, i està situat al número 84 de l´avinguda de les Bases de Manresa, just davant de les instal·lacions de la UPC. L'espai en qüestió havia estat ocupat per una oficina de CatalunyaCaixa que va tancar portes l'any 2014 i des de llavors aquest espai estava buit. La previsió de Llobet és que la nova botiga obri les seves portes el proper dijous 23 de febrer.

La nova obertura generarà cinc llocs de treball i serà el quart local de Ca l´Arpellot, que ja compta amb una botiga al carrer Carrió de Manresa, una altra a Navàs i una Gironella.

A més amés, l'any 2016, la cadena de botigues de Ca l´Arpellot va rebre el premi Pime al comerç més competitiu que atorga la patronal Pimec.