Ca L'Arpellot obrirà un establiment amb un hort a les Bases de Manresa

?A la terrassa de la nova botiga es cultivaran verdures que es posaran a disposició dels clients

15.02.2017 | 12:15

Ca l'Arpellot obrirà la setmana que ve el seu primer establiment que disposarà d'un hort urbà. La nova botiga d'aquesta marca del grup Llobet estarà ubicada a les Bases de Manresa.

Tot i ser el primer comerç que tindrà un hort, aquest serà el quart establiment de Ca l'Arpellot, la cadena de botigues de productes naturals i saludables del grup Llobet. Segons explica el seu director, Ignasi Llobet, l'hort urbà estarà ubicat a la terrassa del nou local.

Llobet explica que la idea de cultivar verdures al terrat de l'establiment va sortir davant de les limitacions de les activitats que podien portar a terme en aquest espai, que d'altra manera hauria quedat desaprofitat. De moment, no concreta quines varietats plantaran a la terrassa, ja que encara estan estudiant, juntament amb un pagès, quines són les plantes que s'hi adaptaran millor. Llobet també avança que els clients que ho vulguin podran collir ells mateixos les hortalisses i emportar-se-les a casa. Tot i això, l'hort no proveirà la totalitat de l'oferta dels productes de què disposarà l'establiment.

Llobet també explica que la nova botiga serà un Arpellot Fresh on es veurà reflectida una evolució de l'actual model d'establiments que el grup té sota aquesta marca. Afirma que seguint la línia de productes naturals i saludables que els caracteritza, a partir d'ara es donarà més protagonisme al producte fresc, tant de carn com de fruita i verdura.

A més a més, el nou establiment incorporarà una zona en la qual els clients tindran la possibilitat de degustar els productes.

El local té un superfície aproximada de 175 metres quadrats, a part de la terrassa, i està situat al número 84 de l'avinguda de les Bases de Manresa, just davant de la UPC. El local en qüestió havia estat ocupat temps enrere per una oficina de CatalunyaCaixa que va tancar l'any 2014 i des de llavors l'espai estava buit. La previsió és que la nova botiga obri les seves portes el proper dimecres 23 de febrer.

La nova obertura generarà cinc llocs de treball i serà el quart local de Ca l'Arpellot, que ja té un establiment al carrer Carrió de Manresa, un altre a Navàs i un a Gironella.

A més a més, el 2016, Ca l'Arpellot va rebre el premi Pime al comerç més competitiu, que atorga la patronal Pimec.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema