La fira manresana Cuida't 2017 es tancarà amb una conferència sobre tecnologia i, més concretament, sobre on acaba el bon ús de les pantalles i en comença l'abús. Aquest serà el tema de la intervenció de la cloenda, que tindrà lloc el diumenge 12 de març, a les 7 de la tarda, a la sala d'actes del Palau Firal. El ponent serà el manresà Albert Bover, llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona, educador social, màster en ecologia emocional i en psicopatologia clínica, formador i facilitador en escoles de pares i en grups de creixement personal.

La conferència d'Albert Bover tancarà un cap de setmana d'activitats al voltant de diferents teràpies naturals com la medicina xinesa, el ioga i la meditació. L'objectiu de la fira és convertir-se en un punt de trobada de professionals i persones interessades en aquest tipus de teràpies, cada vegada més presents com a complement de la medicina tradicional.

Cuida't 2017 se celebrarà els dies 11 i 12 de març al Palau Firal de Manresa, amb entrada gratuïta i un ventall divers de propostes concebudes per a tots els públics, entre les quals destaquen tallers, xerrades i demostracions diverses.