El grup igualadí Postanova Ikos-SokGas s.l., dedicat a la instal·lació i manteniment d´equips energètics, acaba de llençar una nova aplicació per a dispositius mòbils. Segons la companyia, l´app, disponible a Google Play, a l´AppStore i per a Windows Phone fa molt més ràpida la relació entre els clients i l´empresa.

Postanova és una firma pionera en el sector del manteniment d´aparells energètics en disposar d´una aplicació d´aquest tipus per a dispositius intel·ligents Android, iPhone i Windows Phone. L´app està disponible tant per als clients actuals de l´empresa com per als qui no ho són.

Un cop descarregada l´aplicació, des del telèfon mòbil o la tauleta, l´usuari pot fer tots els tràmits amb l´empresa. Així, l´aplicació Postanova compta amb un apartat a través del qual es poden comunicar les avaries en qualsevol moment dels 365 dies de l´any. Un cop rebuda la comunicació és el mateix grup Postanova qui respon per tal de portar a terme la reparació.

Una altra de les possibilitats que ofereix l´aplicació és la contractació de serveis de la mateixa empresa. A més, els usuaris també disposen d'informació sobre ofertes.

El Grup Postanova-Ikos SokGas s.l. celebra enguany el seu 25è aniversari.