Avinent viatja a la fira alemanya IDS per presentar nous productes

La bagenca posarà de llarg el sistema de miniimplants Biomimetic Pearl

20.03.2017 | 23:55
Façana de la seu d´Avinent, a Santpedor

L'empresa bagenca del grup Vilardell Purtí Avinent participa des d'avui i fins dissabte a Colònia a l'International Dental Show (IDS), la fira més important a escala mundial dins el sector de l'odontologia i l'esdeveniment que trien les marques més destacades del sector per presentar anualment les seves novetats.

A l'IDS, Avinent presentarà un conjunt de nous productes i equipaments de darrera generació dins del món de l'odontologia digital. Així, l'empresa posarà de llarg un nou sistema de miniimplants anomenat Biomimetic Pearl. Segons fonts de l'empresa, «es tracta d'un miniimplant amb característiques úniques a escala internacional que té com a objectiu proporcionar una solució de qualitat a l'oferta actualment present dins de la gamma de solucions per a pròtesis removibles i mínimament invasives».

Fonts d'Avinent apunten que Pearl és innovador perquè presenta un disseny exclusiu de dues peces compost per l'implant i el pilar, una característica innovadora entre els sistemes de miniimplants presents al mercat mundial. Aquest fet permet col·locar el pilar amb molta facilitat i així controlar les genives (o teixits tous). A més, segons Avinent, «el seu coll polit li aporta unes característiques ideals per obtenir uns resultats estètics d'alt nivell».

Segons Albert Mangas, director d'Innovació i Desenvolupament de Producte de l'empresa, «el sistema està dissenyat per permetre al cirurgià cobrir diferents altures de la geniva i aconseguir una solució molt més completa».

A més del nou miniimplant Pearl, Avinent també presentarà a la fira de Colònia les seves novetats en pròtesis dentals sinteritzades i també productes fresats d'alta precisió juntament amb les possibilitats que ofereix la impressió 3D en el camp de l'odontologia. A la fira, Avinent exposarà alguns dels seus productes i serveis relacionats amb l'evolució del sector cap a un flux de treball digital, com, per exemple, escàners de presa d'impressió digitals, els últims software de disseny dental, fresadores i impressores 3D, a més de la varietat d'oferta en materials. La línia mèdica Avinent Digital Health, dedicada a les reconstruccions òssies mitjançant la impressió 3D de pròtesis de titani, també portarà nous productes i serveis que milloren la intervenció quirúrgica en diversos camps.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Home Meal tanca el 2016 amb un EBITDA positiu de 583.000 euros

Home Meal Replacement SA, titular de la marca Nostrum, amb planta a Sant Vicenç de...

40 empreses i 50 alumnes participen en el Job Match de l'Escola Montserrat

Representants de més de 50 empreses i una cinquantena d'alumnes van participar en el primer...

CaixaBank demana que la reforma hipotecària no sigui «populista»

CaixaBank demana que la reforma hipotecària no sigui «populista»

L'entitat va guanyar 403 milions fins al març, el 48% més després d'integrar el portuguès BPI

El Banc Sabadell espera que la nova llei «preservi el que està bé» i millori les «males pràctiques»

El Banc Sabadell espera que la reforma de la Llei Hipotecària que ha de fer Espanya per...

Enllaços recomanats: Premis cinema