Un accionista de Samsung Electronics de tan sols onze anys d'edat va fer pujar els colors ahir al gegant sud-coreà durant la seva junta d'accionistes, en la qual va retreure el fiasco del Galaxy Note 7 i va expressar que espera que no hi hagi «més incidents» similars.

«Estic una mica nerviós, ja que és la primera vegada que assisteixo a una junta d'accionistes. M'agradaria dir que espero, no importaria el temps que comporti (el seu desenvolupament), que no hi hagi més incidents com l'explosió del Galaxy Note 7», va dir el petit Yu, en declaracions recollides pels mitjans locals.

Segons va explicar l'estudiant de 5è de primària, havia invertit els estalvis per comprar dues accions de Samsung Electronics, el preu per títol de les quals ascendeix actualment a més de 2 milions de wons (uns 1.655 euros). En resposta, el vicepresident i conseller delegat de Samsung Electronics, Kwon Oh-hyun, va qualificar l'assistència de Yu com a «històrica» i va indicar que acceptaran «les opinions de joves accionistes i les posaran en pràctica» en els negocis. Segons el diari Korea Herald, Yu encara no té telèfon intel·ligent, però va manifestar que espera comprar el model V20 d'LG.