Grup Llobet va inaugurar ahir un nou supermercat a Sant Salvador de Guardiola, la segona de les obertures del grup previstes per a aquest primer semestre de l'any, i de les cinc amb què l'empresa preveu acabar l'exercici. El grup, que recentment ha inaugurat un supermercat Ca l'Arpellot a l'avinguda de les Bases de Manresa, preveu obrir en les properes setmanes un nou establiment de Llobet al carrer Sobrerroca de Manresa.

El nou súper de Sant Salvador de Guardiola obrirà els diumenges al matí, farà lliurament a domicili i tindrà servei de click and collect, és a dir, recollida a botiga de la comanda ja preparada per endur. Aquestes comandes podran ser realitzades per e-mail i també via Whatsapp, per, segons l'empresa, «garantir una comunicació ràpida, àgil i, també, familiar amb l'usuari».

El grup Llobet està apostant pels aliments de proximitat i també per «la innovació en la comunicació amb el client, innovació en servei i innovació en producte», afirmen fonts de l'empresa. En aquest sentit, destaca l'obertura del Ca l'Arpellot de les Bases de Manresa, que inclou un hort urbà obert a la ciutat i una barra amb menú degustació i plats explicats directament pels professionals de cuina. Durant el darrer any, l'empresa ha constituït un equip de nutrició i cuina saludable, actualment format per quatre experts culinaris i una nutricionista.