Casa Mas inverteix 2,2 milions enla compra d'una parcel·la a Sallent

L'empresa de Castellterçol adquireix un solar de gairebé 40.000 m2 als Plans de la Sala

20.04.2017 | 00:06

L'empresa de Castellterçol Casa Mas ha adquirit una parcel·la de 39.656 metres quadrats al polígon industrial Plans de la Sala de Sallent, segons va explicar ahir a l'Institut Català del Sòl (Incasòl), fins ara propietari dels terrenys, en un comunicat.

L'operació de compravenda d'aquests terrenys de Sallent, entre els eixos Transversal i del Llobregat, s'ha tancat per un import total de 2.260.395 euros i, segons concreta l'Incasòl, l'empresa ha comprat la parcel·la 8 d'aquest polígon industrial.

Segons el comunicat de l'Incasòl, l'empresa d'alimentació invertirà 8 milions d'euros –que ja inclouen la inversió en els terrenys– en aquest projecte i crearà una vintena de llocs de treball, extrem que fonts de l'empresa van negar.

Fonts de Casa Mas, que sí que van confirmar la compra del sòl, van assegurar que aquesta adquisició s'ha fet en previsió de futurs creixements però que actualment no tenen previst cap projecte concret per al sòl que acaben de comprar a Sallent. També insisteixen que l'empresa continuarà estant instal·lada a Castellterçol.

Actualment la firma del Moianès té una plantilla aproximada de 150 treballadors i es dedica a la producció de diferents plats precuinats com ara amanides, pasta, peixos i verdures, entre d'altres. L'empresa se centra exclusivament en la producció dels plats, que es comercialitzen a través de botigues d'alimentació, a tot Catalunya i també a diversos punts de la resta de l'Estat espanyol.

Fundada l'any 1993, Casa Mas va iniciar, l'any 2008, un important procés d'ampliació de la fàbrica, procés que va continuar l'any 2013 amb la incorporació d'una nau logística de 2.000 metres quadrats totalment refrigerada i destinada a la sortida dels seus productes acabats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Quan retorna Hisenda l'import de la renda?
Quan retorna Hisenda l'import de la renda?<br/>

Quan retorna Hisenda l'import de la renda?

Hisenda no sol trigar més d'un mes, però si l'import és alt són possibles més comprovacions

L'atur augmenta de 18.200 persones al primer trimestre

La taxa s'enfila fins al 15,28%. És el segon trimestre seguit que es destrueixen llocs de treball

Amazon crearà 800 llocs de treball a Catalunya amb la seva última tecnologia

Amazon crearà 800 llocs de treball a Catalunya amb la seva última tecnologia

El gegant de la distribució on-line incorpora robots de nova generació als seus centres logístics

La vaga dels taxistes en contra de l'intrusisme professional al sector obté un seguiment majoritari

Els taxistes protesten en contra de les llicències de cotxes de lloguer amb conductor

Enllaços recomanats: Premis cinema