Casa Mas inverteix 2,2 milions enla compra d'una parcel·la a Sallent

L'empresa de Castellterçol adquireix un solar de gairebé 40.000 m2 als Plans de la Sala

20.04.2017 | 00:06

L'empresa de Castellterçol Casa Mas ha adquirit una parcel·la de 39.656 metres quadrats al polígon industrial Plans de la Sala de Sallent, segons va explicar ahir a l'Institut Català del Sòl (Incasòl), fins ara propietari dels terrenys, en un comunicat.

L'operació de compravenda d'aquests terrenys de Sallent, entre els eixos Transversal i del Llobregat, s'ha tancat per un import total de 2.260.395 euros i, segons concreta l'Incasòl, l'empresa ha comprat la parcel·la 8 d'aquest polígon industrial.

Segons el comunicat de l'Incasòl, l'empresa d'alimentació invertirà 8 milions d'euros –que ja inclouen la inversió en els terrenys– en aquest projecte i crearà una vintena de llocs de treball, extrem que fonts de l'empresa van negar.

Fonts de Casa Mas, que sí que van confirmar la compra del sòl, van assegurar que aquesta adquisició s'ha fet en previsió de futurs creixements però que actualment no tenen previst cap projecte concret per al sòl que acaben de comprar a Sallent. També insisteixen que l'empresa continuarà estant instal·lada a Castellterçol.

Actualment la firma del Moianès té una plantilla aproximada de 150 treballadors i es dedica a la producció de diferents plats precuinats com ara amanides, pasta, peixos i verdures, entre d'altres. L'empresa se centra exclusivament en la producció dels plats, que es comercialitzen a través de botigues d'alimentació, a tot Catalunya i també a diversos punts de la resta de l'Estat espanyol.

Fundada l'any 1993, Casa Mas va iniciar, l'any 2008, un important procés d'ampliació de la fàbrica, procés que va continuar l'any 2013 amb la incorporació d'una nau logística de 2.000 metres quadrats totalment refrigerada i destinada a la sortida dels seus productes acabats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Unipost i el Castelló, entre les novetats a la llista de morosos d'Hisenda

L'empresa Unipost, el Club Esportiu Castelló i el representant i col·laborador...

Seat rep 10.130 propostes de nom per batejar el seu nou SUV

La companyia automobilística Seat, amb fàbrica a Martorell, ha rebut un total de...

L'hipermercat Esclat de Manresa tindrà una benzinera a l'aparcament

L'hipermercat Esclat de Manresa tindrà una benzinera a l'aparcament

El grup de distribució preveu obrir la gasolinera, de tres assortidors, durant el mes de juliol

Optimisme al sector turístic de la Catalunya Central a l'estiu

Els establiments preveuen ocupacions d'entre el 60% i el 80%

Enllaços recomanats: Premis cinema