Banc Sabadell tancarà aquest migdia l'oficina de can Jorba com a conseqüència de la reordenació de la seva xarxa d'oficines i posarà al mercat l'històric local de l'edifici de Sant Domènec. Segons fonts coneixedores del sector, el local, de 635,8 metres quadrats, ja ha generat interès per part de compradors potencials.

El local es va convertir en oficina financera, llavors com a Caixa Penedès, el 2002, quan es va fer la rehabilitació dels antics magatzems. La conversió dels baixos de can Jorba en oficina financera va ser molt polèmica, ja que l'Ajuntament (llavors governat pel tripartit) va intentar infructuosament trobar una alternativa comercial per ocupar el local. Cortefiel s'hi va interessar. Finalment, però, Penedès hi va obrir portes l'octubre del 2002. El 2013, Banc Sabadell va adquirir BMN, on s'havia integrat Caixa Penedès, i va assumir així en propietat l'oficina de can Jorba.

Amb el tancament d'aquesta oficina, el Sabadell manté tres oficines més a Manresa: l'anomenat hub de Crist Rei (al qual s'associa el centre de gestió de Viladordis), la de Pere Vilella i la de Bonavista.