El Montepio de Conductors i la multinacional asseguradora d'origen alemany Arag han iniciat la comercialització d'un nou producte d'assistència en viatge, Go Happy Card, que ofereix cobertura personal sense haver d'anar vinculat a la matrícula d'un vehicle. El producte, que incorpora, segons remarquen el Montepio i Arag, més prestacions que productes semblants de la competència se'l distingeix sobretot pel preu, 79 euros anuals, la meitat del cost de pòlisses similars

El nou producte, que cobreix qualsevol imprevist personal, s'ofereix per a tots els vehicles del titular de la pòlissa, així com si el desplaçament es fa a peu o en transport públic. La cobertura de l'assistència mèdica arriba fins als 30.000 euros, en territori de l'estat o a l'estranger, i l'assistència mecànica preveu la reparació del vehicle a la carretera sempre que sigui possible. A més, ofereix un servei de defensa jurídica.

El Montepío ha impulsat aquest producte a partir de les demandes dels seus associats (avui, 12.400), segons van explicar ahir Llorenç Juanola, el seu president, i Ramon Baraldés, el director. Arag, amb qui la mútua manresana ja col·laborava, va assumir el repte, va explicar Jaume Amer, responsable de zona de l'asseguradora a Catalaunya i Balears. La comercialització de Go Happy Card està oberta a tot el territori estatal, segons van explicar els seus promotors. El Montepio obre així una nova línia de negoci, després de la corredoria d'assegurances SegurSoci.