Renfe posa avui a la venda 25.000 bitllets per viatjar en els seus diferents trens AVE a un preu únic de 25 euros, el segon dels lots d'aquest nombre de places que preveu vendre tots els 25 de cada mes per commemorar els 25 anys de l'Alta Velocitat, ha informat la companyia ferroviària.

El llançament del segon lot tindrà lloc després dels canvis i millores que la companyia ferroviària ja va avançar que realitzaria a la seva pàgina d'Internet després del col·lapse que va registrar el passat 25 d'abril, a comercialitzar el primer lot de 25.000 bitllets.

De fet, la companyia ferroviària preveu informar aquest dimarts en roda de premsa del dispositiu habilitat per afrontar la segona venda de bitllets d'AVE a 25 euros. La iniciativa forma part dels actes commemoratius dels 25 anys de la posada en marxa de l'AVE a Espanya i va ser anunciada el passat mes d'abril pel president del Govern, Mariano Rajoy.

En concret, es tracta de vendre 250.000 bitllets per a tots els trens de les línies AVE a 25 euros al llarg de l'any, mitjançant la comercialització de paquets de 25.000 places el dia 25 de cada mes, si bé en un mes, encara per determinar , es llançaran 50.000.

En el primer llançament del primer lot de 25.000 bitllets va tenir lloc el passat 25 d'abril, quan l'alta demanda va provocar saturació i col·lapses en la pàgina d'Internet. Tot i això, l'operadora va vendre en només dotze hores totes les places promocionals.