Pinallet i Udurae Teatre, premis en la 4a edició dels Eloi de Navel de Cardona

L'Associació d'Empresaris lliura els reconeixements a la trajectòria empresarial i a la innovació

29.05.2017 | 23:43
Els guanyadors dels guardons, amb els organitzadors dels Eloi de Navel

L'Associació d'Empresaris de Cardona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardona, va lliurar dijous la quarta edició dels premis Eloi de Navel, que pretenen reconèixer les empreses del municipi que han destacat per la seva influència sobre l'economia local o que, per la seva innovació actual, estiguin en el camí d'aconseguir-ho. Enguany, van resultar premiades Pinallet, en la categroria de Trajectòria; i Udurae Teatre, en la d'Innovació i Creixement.

Pinallet, dedicada a la fabricació d'aliments compostos per a animals de granga, va ser fundada el 1956, amb, segons destaca el jurat dels guardons, «un esperit innovador i la voluntat de fer coses ben fetes, els pilars sobre els quals s'ha construït l'empresa». Udurae Teatre, per la seva banda, és una empresa de producció de visites turístiques teatralitzades. En tres anys ja han creat quatre visites teatralizades al patrimoni de Cardona, que han superat els 40.000 visitants.

Enguany l'acte de l'entrega de premis va estar acompanyat d'un seguit d'empreses de Cardona que van explicar els seus projectes, d'expansió, com Caberset; empreses joves que innoven i creixen, com Udurae Teatre i Oli Migjorn; empreses que porten el nom de Cardona arreu, com Semen i Vidmar; noves empreses amb només 1 any de vida , com Erika Escudero; i noves persones al capdavant d'empreses, com és el director de Vilar Rural. En l'acte també es va explicar el projecte del Centre de Convencions de Cardona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

La bagenca Agrofresc amplia la seva estructura amb l'absorció del departament de logística

L'empresa bagenca Agrofresc, de la qual són sòcies les empreses làctiques...

Els clients de BBVA podran enviar diners a altres mòbils a través de la veu

A partir d'ara, els clients de BBVA disposaran d'una funcionalitat que facilita l'enviament de...

Artés acollirà una sessió per impulsar l'economia circular al municipi

Artés acollirà el proper dimarts 28 de desembre a les 6 de la tarda una...

Enllaços recomanats: Premis cinema