L'Institut Català del Sòl, Incasòl, inicia la comercialització per concurrència d'ofertes del sector industrial Riera de Castellolí de Vilanova del Camí. En total, es posen a la venda 7 parcel·les per a indústria aïllada gran i petita destinades a usos industrials i comercials.

Segons va informar ahir en una nota el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, els terrenys que es posen al mercat sumen una superfície total de 51.089,19m 2 de sòl i 50.067,41m2 de sostre, distribuïts en parcel·les que oscil·len entre els 3.200 m2 i els 17.500 m2 de superfície. El preu de venda va dels 60 als 65 euros per metre quadrat.

Les sol·licituds es poden presentar fins a les 2 del migdia del dia 20 de juny al registre de l'Incasòl. Els detalls de la concurrència es poden consultar a la direcció comercial de l'Incasòl, a l'ajuntament de Vilanova del Camí i a la pàgina web incasol.gencat.cat.

El sector Riera de Castellolí està situat en una corona industrial consolidada, amb accés directe a la A-2 al seu pas per l'Anoia. Empreses com Abacus, que hi té la seva nau logística, Binicastillo SL i Iniciatives Les Gombes SL ja estan instal·lades en terrenys d'aquest polígon comercialitzats pel mateix Incasòl.