Dimarts es va donar el tret de sortida al projecte de dinamització econòmica «Fem xarxa, fem empresa Bages-Llobregat» compartit pels ajuntaments de Sant Vicenç de Castellet i Sallent. La iniciativa vol reforçar les sinergies i oportunitats entre les empreses dels dos municipis. L'acte de presentació d'aquesta iniciativa, celebrat a l'edifici de l'antic CAT de Sallent, va tenir la intervenció de l'alcalde de Sallent, David Saldoni, el regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, Dani Mauriz, la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent, Empar Arenas, i el consultor Marc Fernández. Fernández serà l'encarregat de dur a terme les sessions de consultoria i diagnosi de les dotze empreses que participaran del projecte a la tardor i de les sessions de networking amb la resta d'empreses.

Les inscripcions per participar en aquest programa d'assessorament són gratuïtes i es poden confirmar a través de les adreces de correu electrònic svc.promoeconomica@svc.cat i sll.promoeconomica@sallent.cat o bé als telèfons 932 227 130 i 938 206 192.

Les empreses interessades enparticipar del projecte hauran de presentar una sol·licitud entre els dies 14 i 28 de juliol.

Segons expliquen els seus promotors, l'acte celebrat dimarts ja va servir per posar en contacte les primeres empreses interessades en el projecte.