Seat obrirà el seu macroestabliment a Barcelona a l'edifici del Deutsche Bank a final del 2018, a la confluència entre passeig de Gràcia i avinguda Diagonal, on a més de vendre les últimes novetats de Seat la firma organitzarà esdeveniments culturals, exposicions, concerts i diversos actes.

Segons va informar ahir Seat, la companyia ha llogat a KKH Property Investors, la propietària de l'edifici, 2.600 metres quadrats distribuïts en quatre plantes. La idea és crear un «concepte únic» amb l'objectiu de convertir-se en un referent de la vida cultural de Barcelona i acostar als visitants una innovadora experiència de marca.

Es tracta d'un espai «multidisciplinari» de Seat a Barcelona que neix amb el propòsit d'integrar-se a la vida cultural i econòmica de la ciutat i aspira a convertir-se en un punt de trobada en el qual es reuneixin les noves tendències i el talent de Barcelona.

Al centre s'organitzaran tota mena d'actes amb els quals enfortir el vincle de la marca amb la ciutat, així com un espai gastronòmic i un altre de coworking.

«El nou espai és el nostre tribut a Barcelona. Som una marca created in Barcelona, hem crescut en i amb la ciutat i aquest projecte és una mostra del nostre ferm compromís», va explicar el president de Seat, Luca de Meo.

A més a més, l'espai serà «la seu» de la marca a Barcelona i es convertirà en «un lloc únic que s'integrarà i tindrà un paper actiu a l'agenda cultural de la ciutat, a més d'una clara vocació internacional», va afegir.