Seat obrirà un macroestabliment a Barcelona, a Diagonal amb passeig de Gràcia

15.07.2017 | 00:03

Seat obrirà el seu macroestabliment a Barcelona a l'edifici del Deutsche Bank a final del 2018, a la confluència entre passeig de Gràcia i avinguda Diagonal, on a més de vendre les últimes novetats de Seat la firma organitzarà esdeveniments culturals, exposicions, concerts i diversos actes.

Segons va informar ahir Seat, la companyia ha llogat a KKH Property Investors, la propietària de l'edifici, 2.600 metres quadrats distribuïts en quatre plantes. La idea és crear un «concepte únic» amb l'objectiu de convertir-se en un referent de la vida cultural de Barcelona i acostar als visitants una innovadora experiència de marca.

Es tracta d'un espai «multidisciplinari» de Seat a Barcelona que neix amb el propòsit d'integrar-se a la vida cultural i econòmica de la ciutat i aspira a convertir-se en un punt de trobada en el qual es reuneixin les noves tendències i el talent de Barcelona.

Al centre s'organitzaran tota mena d'actes amb els quals enfortir el vincle de la marca amb la ciutat, així com un espai gastronòmic i un altre de coworking.

«El nou espai és el nostre tribut a Barcelona. Som una marca created in Barcelona, hem crescut en i amb la ciutat i aquest projecte és una mostra del nostre ferm compromís», va explicar el president de Seat, Luca de Meo.

A més a més, l'espai serà «la seu» de la marca a Barcelona i es convertirà en «un lloc únic que s'integrarà i tindrà un paper actiu a l'agenda cultural de la ciutat, a més d'una clara vocació internacional», va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Treballadors de Ponsa, dijous passat.
Nova jornada de vaga a Indústries Ponsa, de Manresa

Nova jornada de vaga a Indústries Ponsa, de Manresa

Al llarg del matí, els treballadors es concentraran a les portes de l'empresa

El Bages figura entre les comarques on més s'incrementa el nombre de visats

El primer semestre de l'any, la superfície visada a la comarca dobla la del mateix període del 2016

Home Meal es prepara per emetre bons convertibles

Home Meal, propietària de la marca Nostrum, amb planta productiva a Sant Vicenç de...

L'Ajuntament de Sant Joan impulsa amb un conveni els polígons locals

L'Ajuntament de Sant Joan ha signat un conveni de col·laboració amb...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema