La cadena de supermercats Aldi traslladarà el seu establiment situat a l´extrem de la Pujada Roja de Manresa uns 400 metres més a prop del centre de la ciutat, al mateix carrer.

El nou supermercat obrirà portes el proper dimecres 23 d´agost amb la inauguració oficial de l´establiment. Segons va informar ahir la cadena de distribució d´origen alemany, el nou supermercat comptarà amb un total de 1.200 metres quadrats i un aparcament amb capacitat per a 113 vehicles.

La nova botiga estarà ubicada als números 251-255 de la carretera de Vic, a la cantonada amb el carrer Navarcles.

L´actual establiment, que encara ara està obert però que tancarà amb la nova obertura, és als números 301-305, a tan sols 400 metres de distància. Ahir, a la tarda els operaris encara estaven treballant a l´edifici de nova construcció que s´ha alçat per acollir el nou supermercat. Justament, aquest nou immoble està situat al davant de l´hipermercat Esclat que va obrir portes el passat mes de desembre i que aquest mes de juliol ha obert una benzinera.

L'Aldi que tancarà portes a l'extrem de la Pujada Roja. Foto: Roger Junyent.

També segons van assenyalar fonts de l´empresa, el nou establiment comptarà amb vuit treballadors de la botiga actual als quals s´hi afegiran sis llocs de treball de nova creació.

A part de l´establiment de la Pujada Roja, Aldi compta amb un altre botiga a la capital del Bages. Està ubicada al barri de Valldaura, al carrer dos de Maig. Aquest establiment va obrir portes el 2003 i recentment ha estat ampliat i se n´ha remodelat la façana.

A la nova obertura de Manresa els clients podran trobar més de 1.500 referències diferents de tot tipus de productes de les categories d´alimentació, drogueria, higiene i basar. A més, té oferta de 200 productes ecològics, segons explica l´empresa. En total, la firma alemanya compta amb un ventall de 120 marques pròpies com per exemple Milsani, Gutbio, Biocura, Mildenn o Tandil, entre d´altres.

La firma assegura que l´obertura contribuirà a la «dinamització econòmica» de la ciutat i oferirà una nova alternativa per a la cistella de la compra.

Aldi és una cadena de supermercats d´origen alemany i que actualment compta amb un total de 56 establiments a Catalunya dels quals 30 estan a la província de Barcelona. A l´estat espanyol, el grup hi té presència des de l´any 2002 i compta amb un total de 260 establiments. A nivell global, l´ensenya de distribució és present a nou països europeus i té més de 5.000 botigues.